<< terug
lam!

Voor alle (oud-)Stamgasten hebben we, denken we, een grandioos weekend in elkaar gedraaid.

Vrijdag 29 juni:
Op vrijdagmiddag beginnen we met een grandioze reünie. Vanaf 15:00 uur verwelkomen we stamgasten van toen en nu om gezellig bij te kletsen.
Kom allemaal nog eens op die vrijdagmiddag terug!
>>en vergeet je schooltas niet bij de voordeur te dumpen :))
Neem foto's en herinneringen mee en deel ze op deze dag met iedereen die er toen ook al was!
Aansluitend zal op vrijdagavond de band Highway To Rosie spelen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een onvervalste AC - DC tribute band!
Highway To Rosie is inmiddels een begrip in de tribute wereld. Menig festival, kroeg, motortreffen werd al opgeluisterd door deze alom geprezen coverband. Tijdens de shows van deze band knalt de energie van het podium af. Door de dijk van een sound, de groove van AC/DC, de frontman met de uitstraling van Bon Scott en de gillende gitaarsolo’s zal je een optreden van deze tributeband niet snel vergeten.

Zaterdag 30 juni:
Om 22:00 uur de grote verloting! Vanaf heden al verkrijgbaar: De Grolsch Groene Bierkaart, schrijf je naam er op, dit is je lot voor de verloting. Als je op deze dag je bierkaarten inlevert bij Jareck en Sjarcie, maak je kans op onder andere: een ballonvaart voor 2 personen, een VIP-arrangement voor 2 personen voor een wedstrijd van Heracles en nog veel meer!!! Natuurlijk geldt: hoe meer bierkaarten, des te meer kans om een prijs te winnen! De rest van de avond wordt verzorgd door DJ Jareck en VJ Sjarcie die muziek en beelden van "toen" en de "krakers van nu" vertonen.

Zondag 1 juli:
Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat Café De Stam haar deuren opende. We willen graag met iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met ons mooie café het glas heffen op dit heugelijke feit! Bij deze is iedereen dus uitgenodigd.
Voor deze gelegenheid is De Stam open van 16:00 uur tot 19:00 uur. Er is tevens nog een verrassingsoptreden....

Proost!!!