<< terug

Vrijdag 15 september
Live: RUV & Monkey Clan
aanvang 21:30 uur, entree gratis

Een keiharde, volvette bluesrock avond met de winnaar van de Grote Prijs van Twente RUV en de publieksfavoriet Monkey Clan.

RUV is een blues rock trio dat zijn inspiraties haalt uit het gitaargeweld van de tweede helft van de vorige eeuw. Met ontblote tanden jaagt RUV een slanke Gary... Moore, nuchtere Bonham en frisse Cobain de tijdmachine in naar het heden.

Als hongerige wolven omsingelen ze je met huilende gitaren, grommende bas en bezwerende drums. Vervolgens grijpen ze je vast voor een portie onvervalste hedendaagse blues rock in de lijn van Jack White en zijn Raconteurs.

facebook.com/RUVband/

Monkey Clan combineren rock, blues en andere muzikale invloeden in een eigentijdse combinatie van stoner rock/blues.

Toen de Monkey Clan werd opgericht, waarbij zij zichzelf een high-energy rock band noemden, waren er waarschijnlijk sommigen die hun wenkbrauwen fronsten. Maar dit is een band die begrijpt dat hun type muziek geen vaste formule is, maar een manier is om naar de wereld te kijken; de draai aan hun muziek is zoals een smerig, prikkelend iets, aangevuld met een lichte dosis rauwe blues.

In werkelijkheid is dit hard, heavy, dirty blues rock 'n' roll voor mensen die daarvan houden!!
Het is muziek voor degenen die houden van het geluid van een brullende machine of van het gevoel verkregen door een koud biertje en een shot goede whisky.

facebook.com/monkeyclanmusic/