<< terug

Vrijdag 30 november
Live on stage - Chiraw - Afscheidsconcert
aanvang 21:30 uur, entree gratis

Chiraw
Een fantastische tijd, een plotse stop en nu een waardige afsluiting.

Na heel wat mooie vrijdagmiddagen in café de Stam in Almelo begon in 2001 een groepje Stam-vrienden een bandje genaamd: ADHD. Vanuit dit groepje werden deze Stam vrienden, levenslange vrienden waarin muziek een centrale rol speelde. De muzikale interesses werden specifieker en met wat veranderingen in de formatie ontstond vanuit ADHD de nieuwe band Chiraw in 2006. Een groep gemotiveerde vrienden met een bak energie, humor en passie die als hoofddoel hadden om muziek te schrijven en live te spelen. Het doel was om een soort hard-rock (’n roll) band te vormen die donders kon knappen, grooven maar ook gas terug kon nemen om juist dynamiek als sleutel te gebruiken.

Dit lukte aardig en en Chiraw groeide uit tot een goed geoliede metal machine waarin de lol van het muziek maken centraal bleef staan. Albums, live shows, leden wisselingen, tours, trouwe fans, alles hebben ze mee mogen maken met deze band en in de tijd die je spendeert als vrienden, ook privé qua lief en leed. Een band als onderneming, verdere leerschool en momenten die voor hen legendarisch zijn geweest

facebook.com/chiraw/

Chiraw
Chiraw

Ondanks dat het eraan zat te komen gebeurde het toch ook voor Chiraw vrij plots in 2013 en hadden ze ook “even” snel een show aangewezen als “de laatste”. Dit is iets waarover ze zich later allemaal hadden uitgesproken als zijnde een verkeerde keuze, aangezien Chiraw maar op één plek een laatste show had kunnen spelen.

Vrijdag 30-11-18 is het dan zover en zal Chiraw nog één keer het podium bestormen en hopen ze dit in het bijzijn van vrienden, fans, familie en oud bandleden te doen die allemaal zo onwijs hebben bijgedragen aan de fantastische jaren die ze als vrienden en band hebben mogen ervaren. Een laatste show om het boek waardig te sluiten en het glas te heffen op herinneringen die altijd zullen blijven bestaan.