<< terug

Vrijdag 15 maart
Live - Frankie & the Horsemen
aanvang 21:30 uur, entree gratis

Frankie & the Horsemen
FRANKY & THE HORSEMEN is een 5-persoons Rockband die een eigenzinnig repertoire op de planken brengt. Deze band wil maar één ding: onvervalste Rock spelen op een pure wijze, maar wel voor een breed publiek. Een optreden is dan ook een echte Rock-experience, met sterke vocals, virtuoze gitaarsolo’s en een “scheurende” Hammond, ondersteund door een strakke ritmesectie.

Het repertoire bestaat uit een breed scala aan Rocksongs, vanaf de “seventies” tot nu! Het zijn zonder uitzondering tracks die hun sporen hebben achtergelaten in de Rock scene en die nu door deze band worden gespeeld met een eigen, unieke twist.
Er wordt onder andere werk gespeeld van:
Tom Petty – Biffy Clayro – 3 Doors Down – HIM – Mr. BIG - Creed – Thin Lizzy – The Police
Mother’s Finest – Queens Of The Stoneage – Pearl Jam – Black Crowes

Door de veelzijdigheid van de bandleden is FRANKY & THE HORSEMEN in staat om een puike sfeer te creëren en dit niet alledaagse repertoire op een verrassende wijze te brengen. Er valt dus voor de (kritische) luisteraar, maar ook voor de swing- en dansliefhebber, genoeg te beleven.

De bandleden van FRANKY & THE HORSEMEN zijn allen ervaren muzikanten, die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de muziek-scene.
Al met al is het publiek verzekerd van een onvergetelijke muzikale happening, met Rock zoals die bedoeld is: strak, swingend en meeslepend.