<< terug

Vrijdag 8 juni
Live - HobNob Pre Party
met Life's Electric - Kid Harlequin - Counter Jib

aanvang 20:30 uur, entree gratis

Life’s Electric is een Nederlandse Rockband met een enorme liefde voor bands als The Used, Breaking Benjamin en Bring me the Horizon. De Rotterdamse rockers staan garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd. Na de release van de unaniem geprezen EP ‘’ Catalyst’’, een videoclip die meer dan 30.000 keer is bekeken op YouTube, talloze shows door heel Nederland en ruim 500.000 Spotify plays is Life’s Electric geen onbekende in het Nederlandse rockcircuit.
In Maart 2016 speelden de band drie aftershows van Muse in Club Ziggo.
Er ontstond een kettingreactie: De band werd meermaals gedraaid op Nationale radio (3FM) en er kwamen er niets dan positieve reacties over het live optreden bij DitIsDomien. De video van dit optreden werd in 2 dagen meer dan 80.000 keer bekeken op Dumpert en alsof dat nog niet genoeg was werd Life’s Electric door 3FM bekroond tot ‘’Serious Talent’’.
De volgende singles King of Second Chances en Palindrome schopten het ook tot de nationale ether. Na deze releases heeft band onder ander aftershows gespeeld voor Nickelback, Volbeat, Bring me the Horizon en Avenged Sevenfold. Ook opende ze voor Sixx: A.M. in een uitverkochte Tivoli Vredenburg.
Momenteel werken ze aan hun eerste langspeler die in het najaar van 2018 uit zal komen.
www.lifeselectric.com

Kid Harlequin
Vuige rock met electronica uit Rotterdam
www.kidharlequin.com

Counter Jib
Gedreven door niets dan adrenaline en testosteron, puur en primair, energiek en catchy as hell. Hard maar toegankelijk, als gespannen spieren onder een zachte huid. Gewoon drie gasten met hun instrumenten die het beste uit zichzelf halen. Dat is Counter Jib.
www.counterjib.com