<< terug

Vrijdag 18 mei
Live - Storm & the Interns
aanvang 21:30 uur, entree gratis

Storm
Storm is een vierkoppige hardrock band. De zelfgeschreven nummers van de band vallen onder het genre classic-rock. De bandleden zijn geïnspireerd door bands als AC/DC & Status Quo. Onlangs stonden ze nog in de finale van de Grote Prijs van Twente, waar ze veel indruk maakten!

Ruben Hillen is de zanger van Storm, naast het zingen scheurt hij er ook op los op zijn gitaar. Op de basgitaar zorgt Raymond Voortman voor diepe baslijnen. Samen met Harm Klein Geltink pakt hij de backing vocals. Ook Harm blaast met zijn gitaar dikke solo’s en akkoorden door de versterkers. Het vierde bandlid van de band is Chiem Regterschot, als drummer is hij de stuwende motor van de band.
www.storm-band.nl

The Interns
The Interns speelt rock met een enorme lading energie. Geïnspireerd door de Britse rocksound van bands als Biffy Clyro, Royal Blood en Nothing But Thieves bewezen deze vier Twentse jongens zich op vele lokale en (inter)nationale podia en verzorgden onder andere de voorprogramma’s van Blitz Kids (UK) en Our Last Night (USA) en de aftershow van Fall Out Boy (USA). Met hun keiharde drums, scheurende gitaren en pompende bas is geen podium te groot!

"The Interns speelde tijdens haar set solide rocksongs op hoog niveau, die de veelal jonge fans van het begin tot het einde van het optreden wisten te boeien. Knap staaltje werk van deze jonge helden!" 
- 3voor12 Overijssel


The Interns

www.theinterns.nl