<< terug

Vrijdag 18 mei
Live - Storm & the Interns
aanvang 21:30 uur, entree gratis

Storm
Storm is een vierkoppige hardrock band. De zelfgeschreven nummers van de band vallen onder het genre classic-rock. De bandleden zijn geïnspireerd door bands als AC/DC & Status Quo. Onlangs stonden ze nog in de finale van de Grote Prijs van Twente, waar ze veel indruk maakten!

Ruben Hillen is de zanger van Storm, naast het zingen scheurt hij er ook op los op zijn gitaar. Op de basgitaar zorgt Raymond Voortman voor diepe baslijnen. Samen met Harm Klein Geltink pakt hij de backing vocals. Ook Harm blaast met zijn gitaar dikke solo’s en akkoorden door de versterkers. Het vierde bandlid van de band is Chiem Regterschot, als drummer is hij de stuwende motor van de band.
www.storm-band.nl

The Interns
The Interns is een energieke Nederlandse rockband, met Enschede als thuisbasis, die wordt beïnvloed door bands als Biffy Clyro en Young Guns.
De band is begin 2012 geformeerd en binnen korte tijd was de eerste show geboekt in Metropool in Hengelo. Deze avond werd direct de best bezochte Kickstart! ooit.
The Interns
De enorme motivatie van deze vier jonge muzikanten om eigen nummers te schrijven, veel shows te spelen en hun droom te realiseren brengt ze tot op het punt waar ze nu zijn. De eerste demo "Little Bird", geproduceerd en opgenomen door Jochem Winterwerp en Bjørgen van Essen, gemixed en gemastered door Bjørgen van Essen, werd op 15 september vorig jaar gereleased via facebook met bijbehorende videoclip.
www.theinterns.nl