<< terug

Vrijdag 26 januari
Live - Ramones Tributeband OneTwoThreeFour & The Cool Trick
aanvang 21:00 uur, entree gratis

OneTwoThreeFour
Show #2263. Dit is de laatste live-show van de legendarische Punk band Ramones. Nu speelt OneTwoThreeFour - als aller eerste band ter wereld - de laatste show integraal.
Ramones

OneTwoThreeFour (est. 2017) speelt de aller laatste show van boven tot onder, 32 nummers, iets meer dan een uur pure Punk Rock Mayhem. Waar al de andere Ramones tributes eruit zien als het origineel en enkel de bekendere songs spelen, wil deze band iets anders doen. OneTwoThreeFour focust zich op de muziek waarbij tijdens deze tour de aller-laatste show, We're Outta Here, integraal gespeeld wordt.
facebook.com/OneTwoThreeFourPlays/

The Cool Trick (vanaf ’13) is een drie koppige punk ‘n’ roll band uit Neede.
Dat punk niet dood is bewijzen de heren door hun strakke punk ’n roll. Pakkende me...lodieën ondersteund door een stuwende ritmesectie staan gerand voor een avondje voetjes van de vloer. Denk aan een mix van The Ramones, The Sex Pistols en Normaal.

Hun eerste cd “Loaded Gun” werd, buiten Nederland, ook in Japan verkocht en was te horen op een punk-radio uit New York.
Het 2de album “Ready for Take-Off” is in Mei 2016 uitgekomen. Deze is op alle online platformen verkrijgbaar en te beluisteren.
Momenteel is de band druk met het promoten van dit album d.m.v optredens!

facebook.com/thecooltrickband/