<< terug

Vrijdag 27 oktober
Live - Shock the Devil & Ski Vacation
Aanvang 21:30 uur, entree gratis

Ski Vacation
"Drie vrienden uit Almelo en Deventer, samengekomen met als enige doel om keiharde melancholische garage/grunge te produceren. Met invloeden van Nirvana, the Pixies, Dinosaur Jr. en Queens of the Stone Age hebben ze het afgelopen jaar een krachtig arsenaal aan eigen nummers op weten te bouwen. Rauwe gitaarriffs, keiharde drumpartijen en een basis van punchy basslijnen zijn de ingrediënten voor een heerlijk avondje headbangen, moshpitten en last but not least, bierdrinken!"
facebook.com/SkiVacationBand/

Shock the Devil
Shock The Devil, ofwel STD, zoals ze zelf zeggen is een band uit Borculo. STD oogt altijd energiek en dat begint al bij de basis. Robin Van Leijen is dan ook de meest heftige drummer die je op het podium tegenkomt. Zwaar headbangend maar toch ongelofelijk strak.

Dat samen met muzikaal meesterbrein Menno Nijen Es op bas is een fantastische combinatie. Menno is de muzikale bassist die je niet vaak ziet. Hij maakt zorgvuldige maar toch snelle en interessante licks. Naast zijn functie als bassist, is hij ook nog de muzikaal leider van STD
Brute maar doordachte, smerige riffs is hoe je de gitarist van STD omschrijft. Rick Slootweg is alert, laat niets aan het toeval over en is klaar om het publiek te vermaken!
Jelle Stomps is de zanger die je voor deze band wil zien staan. Met zijn lange haren en zware maar toch ruige stem is hij de ideale frontman voor deze upcoming hard rock band.
facebook.com/Shockthedevil/