<< terug

Vrijdag 12 juli
Live - Storm & Midnight Motel
Aanvang 21:30 uur, entree gratis

Storm is een vierkoppige hardrock band. De band stond in de finale van de Grote Prijs van Twente en viel erg in de smaak bij het publiek getuige de publieksprijs die ze wonnen.
De zelfgeschreven nummers van de band vallen in het genre classic-rock.
De bandleden zijn geïnspireerd door bands als AC/DC & Status Quo.

Storm

Ruben Hillen is de zanger van Storm, naast het zingen scheurt hij er ook op los op zijn gitaar. Op de basgitaar zorgt Raymond Voortman voor diepe baslijnen. Samen met Harm Klein Geltink pakt hij de backing vocals. Ook Harm blaast met zijn gitaar dikke solo’s en akkoorden door de versterkers. Het vierde bandlid van de band is Merlin Boom, als drummer is hij de stuwende motor van de band.
De thuisbasis van de jongens ligt in het oostelijke deel van het land, Twente.
Aan het begin van 2017 stond Storm in Tivoli Vredenburg.
Dit was tijdens het showcase festival ‘’Hemelbestormers’’.
De band kreeg hierop veel enthousiaste reacties. Zo werd er geschreven: ‘’Storm bestaat uit vier jongen honden die belegen genre speelt zonder poespas, heel sympathiek!’’

facebook.com/stormmuziek

Midnight Motel - High Energy Rock' N' Roll
Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12.

De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De geroutineerde rockers laten daarbij in zowel binnen- als buitenland het zweet van de muren af druipen met hun energieke en dynamische liveshows.

De band is de afgelopen 2 jaar de studio in gedoken om hun debuut album “Adrenaline Junkies” op te nemen die in 2019 gereleased zal worden. Begin 2019 is de single en videoclip “The Reason”  uitgebracht.

midnightmotel.nl/