<< terug

Zondag 4 december
Zondag Live !!
Sweet Gigs - Tribute to Sweet d'Buster

Support-act - Frankie & the Horsemen
aanvang 18:30 uur, entree gratis

Echte muziekliefhebbers zijn het er veelal over eens: één van de beste bands die ons land ooit gekend heeft is Sweet d’Buster. De vijfmansformatie rond zanger/saxofonist Bertus Borgers stond garant voor een (h)eerlijke mix van rock, funk, pop en soul. De weergaloze baspartijen van Herman Deinum, de innovatieve drumpatronen van Hans Lafaille, de geraffineerde toetsen van Robert-Jan Stips en de veelzijdige gitaarklanken van Paul Smeenk zorgden voor een wonderlijke combinatie van uiteenlopende muziekstijlen.

Sweet Gigs laat de unieke sound van Sweet d’Buster herleven: nostalgisch genieten van tracks als ‘Manja, ‘Still believe’, Smash the mirror en ‘Hard stone jungle”. Dat wordt een avondje ouderwets swingen en grooven !

www.sweetgigs.nl

Frankie & the Horsemen
Nieuwe band met oudgedienden uit de almelose muziekscene. Rock-muziek uit de Seventies en Eighties, maar met een paar interessante uitstapjes, zoals Rap van en Biffy Clyro.
Andere covers (met een eigen twist) worden o.a. gespeeld van Steve Miller, Mr. Big, Creed, 3 Doors Down, Tom Petty en Mother’s Finest.