<< terug

Vrijdag 9 november
Live - Wasteland Viper & The Damned Few
aanvang 21:30 uur, entree gratis

Twee bands die veel indruk maakten tijdens de afgelopen Grote Prijs van Twente.

Wasteland Viper: Loud & Mean Alternative Hardrock!
Pak de vuige rock ’n roll van Motörhead, de met whisky doordrenkte blues van Guns N’ Roses en combineer dit met de energie van Airbourne. Wasteland Viper brengt deze invloeden samen in de vlammende rocksensatie uit Twente.

In mei 2017 werd trots de EP ‘Unleash The Beast’ uitgebracht voorafgaand door de videoclip van singel ‘Get Your Fix’, welke begin 2018 in de Top 50 van Twente werd gestemd. De band deed nationale en internationale ervaring op en dit bracht hen o.a. in poppodia als Atak en Metropool en op festivals als Green Vibrations en Popelucht. Met deze ervaring gaat de band eind 2018 terug de studio in om hun full-length debuut plaat op te nemen.

Een live optreden van Wasteland Viper staat garant voor een harde en swingende set waar je dorst van krijgt en wat naar meer smaakt. Zet die tap maar open, vuist in de lucht en gas op de plank!

facebook.com/wastelandviperofficial/

The Damned Few - Rock and fucking Roll !!
Nieuwe muziek met een oude ziel. Alternatieve bluesrock met invloeden uit de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw.
“Alternative rock met een randje blues uit een rauwe strot! Niks meer, niks minder. What you see is what you get. Als Henk Schiffmacher intiem zou worden met Mariah Carey, zou hun liefdesbaby The Damned Few heten.”

facebook.com/The-Damned-Few