<< terug

Vrijdag 12 november
The Damned Few & Kleazer
aanvang 20:30 uur, entree gratis

The Damned Few
The Damned Few is smerigheid in zijn meest pure vorm. De sound van rock, blues en psychedelica uit de sixties en seventies, maar dan op anabolen…

Hun muziek is gemaakt met hart, ziel, ballen en blote handen. Ambachtelijk vervaardigd in de muzikale keuken van Overijssel. Een supersonische klap voor je bakkes en een dikke middelvinger naar de zielloze, ‘plastic’ popmuziek van tegenwoordig. Rock ‘n f*cking roll!


www.thedamnedfew.nl

Kleazer
Dampende stonerrock, log, met voortstuwende bas en drums en met loodzware gitaarriffs. „Muziek uit de swamps van Twenterand”.
De muziek van de band is geworteld in een lange rocktraditie, van The Doors, Black Sabbath en Led Zeppelin tot Alice in Chains, Kyuss, Soundgarden en Masters of Reality.

Kleazer durft bij vlagen behoorlijk poppy uit de hoek te komen, om vervolgens weer los te barsten met smerige stonerriffs. Ook wordt het experimentele niet geschuwd. Verder citeert Kleazer schaamteloos uit de rock ’n roll historie met gitaarspel dat duidelijk beïnvloed is door rock uit de 60’s en 70’s. De melodische zanglijnen zijn doorspekt met een behoorlijke grunge-feel, zonder maar een enkel moment gedateerd te klinken. Ondanks het brede scala aan invloeden heeft Kleazer toch een eigen sound kunnen ontwikkelen.
Kleazer
www.facebook.com/kleazer